Diensten

Met onze vaste kern van 25 medewerkers kunnen wij diverse werkzaamheden uitvoeren die variëren van onderhoud, renovatie en (monumentale) verbouwingen. Wij voeren deze werkzaamheden uit voor o.a. gemeentes, woningbouwverenigingen, vastgoedbeheerders, verenigingen van eigenaren, scholengemeenschappen en particulieren.

Behalve snel, flexibel en vernieuwend is Hofrijn B.V. veelzijdig . Wij leveren van totale ruwbouw tot eigen afbouw. Van nieuwbouw tot interieurbouw. Behalve het opleveren van totaalprojecten verzorgen wij onderdelen van een bouwproject voor derden. Eigen projectmanagers ondersteunen daarbij alle mogelijke opdrachten.

Met Hofrijn Bouw kiest u voor zekerheid "Gegarandeerd" Omdat we zijn aangesloten bij overkoepelende organisaties zoals Bouwend Nederland en Stichting Bouw Garant, kwaliteitslabels voor vakmanschap en betrouwbaarheid. Duurzaam bouwen en ondernemen doen we door met respect om te gaan met het milieu. Slopen en afvalverwerking gaat op basis van scheiding en daar waar mogelijk recycling.

Ons personeel dient op een veilige en, voor zijn en/of haar collega en omgeving, verantwoorde wijze te werken. Ook kennen we als bedrijf onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en kunnen en mogen hierop aangesproken worden.

Voor onze vaste klanten bieden wij een 24 uur service aan, voor informatie of overige vragen over ons bedrijf kunt U altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.